Sobre nosaltres

Biodrissa, una marca inclusiva, ecològica i sostenible

Biodrissa és la marca de la Fundació Drissa per a la línia de negoci d’horticultura ecològica: producció (a l’horta), transformació (a l’obrador), venda (a les botigues) i càtering.

La finca Biodrissa (Campllong-Gironès) abasta 11 hectàrees d’extensió. Vorejada de boscos d’alzines i roures, és una explotació de terreny agrari ecològic on cultivem fruites, verdures i hortalisses, de forma sostenible amb el medi. L’horta Biodrissa està acreditada amb la certificació de producció ecològica CCPAE, que garanteix els processos de producció i cultius ecològics a Catalunya i Europa.

Els sucs Biodrissa, de fruita i verdura, s’elaboren amb tecnologia cold-pressed (premsa en fred), l’única que permet la conservació intacta dels nutrients del suc durant el procés d’extracció.

Biodrissa ha comptat per al desenvolupament de la carta de sucs amb la col·laboració de Fundació Alícia.

El nostre transport és elèctric i els nostres envasos reciclables, biodegradables i compostables.

Volem donar a conèixer com treballen els nostres pagesos, com contribuïm a la sostenibilitat dels medi ambient i alhora sensibilitzar la ciutadania sobre la malaltia mental.

Per això organitzem diferents activitats i jornades vinculades a l’horticultura ecològica de la finca, com ara el cap de setmana de portes obertes Benvinguts a Pagès. També organitzem tallers específics previ encàrrec.

Nou registre de compte