QUÈ ES VEN?
A Biodrissa estem especialitzats en la venda de productes ecològics, plats i menús. Totes les vendes de la web són propietat de Fundació Drissa.

Aquest botiga ven productes de proximitat, ecològics de l'horta de Fundació Drissa, i altres proveïdors.

PROCÉS DE COMPRA
El procés per efectuar una compra a biodrissa.cat és senzill. T’ho expliquem amb pocs passos: 

 1. Escull la categoria del producte que desitges comprar. Es pot visualitzar el producte que interessa fent clic sobre aquest i podràs consultar la descripció, composició, referència i preu d’aquest.

 2. Selecciona el número d'unitats del producte seleccionat i afegeix-lo a la cistella de compra, a continuació podem afegir més productes o tramitar la comanda. 

  1. Si es vol continuar comprant es repeteix el procés.

  2. Si es vol tramitar la comanda, cliquem a la cistella i escollim si passar a recollir la comanda a la botiga o si volem que ens l’entreguin a domicili (sempre que es trobi dins del territori de cobertura Biodrissa: Girona, Salt, Sarrià del Ter, Vilablareix i Fornells de la Selva).

 3. A més d'escollir el mètode d'enviament hem d'escollir l'hora i el dia d'entrega o recollida.

 4. Seleccionem un mètode de pagament i validem la comanda.

 5. Finalment, rebràs un mail de confirmació de la compra. Al finalitzar la compra es mostrarà el tiquet de compra.

 6. I ja està! Disfruta de la teva compra! 

MÈTODES DE PAGAMENT
A través de la pàgina web l'única forma de pagament que s'accepta és el pagament amb targeta. A la botiga es pot pagar amb targeta o en efectiu.

La targeta bancària pot ser rebutjada per els següents motius:

 • Comprova que la tarjeta no excedeix la data de validesa.

 • Pot ser la targeta hagi arribat al seu límit. Comprova amb el banc que la targeta no hagi excedit l'import permès per efectuar compres.

 • Pot ser que alguna dada sigui incorrecta. Comprova que hagis emplenat correctament tots els camps.

Important: Les dades de la pàgina web es transmeten de forma encriptada SSL. El sistema de pagament es realitzarà a través de la passarel·la de pagament segur TPV virtual de BBVA.

ENVIAMENT I DEVOLUCIONS

1. ENVIAMENTS

Podem enviar-te la comanda als territoris de Girona, Salt, Sarrià del Ter, Fornells de la Selva i Vilablareix, o també pots escollir recollir la comanda a la botiga.
Si valides la comanda abans de les 11h del matí, l’entrega a domicili és el mateix dia. Si, en canvi, efectues la comanda després de les 11h, l’entrega serà el dia següent. Sempre mirem de garantir l'entrega el dia i hora escollit.

Per saber l'estat de la comanda pots contactar amb el nostre departament d'atenció al client: trucant al 689 302 377.

Una vegada l’entrega a domicili s’hagi validat, enviarem un mail de confirmació conforme la comanda està en camí. El transportista es posarà en contacte amb tu per informar de l'estat de l'entrega.


2. DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIONS
Per efectuar una devolució d'entrega a domicili o de recollida a botiga escriu-nos un mail a comandes.biodrissa@fundaciodrissa.com especificant el número de comanda (que trobaràs al mail de confirmació de compra i al tiquet que es mostra al finalitzar la compra).


Una vegada tramitada i confirmada la devolució, rebràs l'import a través del mateix mètode amb el que vas efectuar la comanda.


Per qualsevol problema amb la devolució d'una comanda posa’t en contacte amb nosaltres enviant un mail a comandes.biodrissa@fundaciodrissa.com. Solucionarem el problema el més aviat possible.

* http://biodrissa.cat es reserva el dret de rebutjar les devolucions comunicades o enviades fora de plaç o articles que no es troben en el mateix estat que quan es van rebre.

Nou registre de compte