ENVIAMENT I DEVOLUCIONS

1. ENVIAMENTS

Es pot demanar que enviïn la comanda als territoris de Girona, Salt, Sarrià del Ter, Fornells de la Selva i Vilablareix. També podem escollir passar a buscar la comanda a la botiga.

El plaç de la entrega es de 5 dies laborables i es mirarà de garantir l'entrega el dia i hora escollit.

Per saber l'estat de la comanda es pot posar en contacte amb el nostre departament d'atenció al client en el número 689 302 377.

En el moment d'entrega de comanda a domicili enviarem un mail de confirmació conforme la comanda està en camí. El transportista es posarà en contacte amb tu per informar de l'estat de l'entrega de la comanda.2. DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIONS

Per efectuar una devolució d'entrega a domicili o de recollida a botiga escriu-nos un mail a comandes.biodrissa@fundaciodrissa.com especificant el número de comanda (que trobarà en el mail de confirmació de compra i en el tiquet que es mostra al finalitzar la compra).

Una vegada tramitada i confirmada la devolució, rebràs l'import del mateix mode en que vas efectuar la comanda.

Qualsevol problema amb la devolució d'una comanda posat en contacte amb nosaltres al mail de comandes.biodrissa@fundaciodrissa.com i solucionarem el problema el més aviat posible.

htpps://biodrissa.cat es reserva el dret de rebutjar les devolucions comunicades o enviades fora de plaç o articles que no es troben en el mateix estat que quan es van rebre.

Nou registre de compte