"Aprendre a l'hort de l'Escola" rep la Beca Joaquim Franch

Notícies

El projecte de Fundació Drissa “Aprendre a l’hort de l’escola” ha rebut la Beca Joaquim Franch, que concedeix de forma bianual el Consell Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona.

Aquesta beca, que consisteix en una dotació de 2.941,99€, s'adreça a projectes fonamentats en els drets socials i educatius de les persones, i que plantegen noves perspectives socioeducatives a la ciutat. Es promouen les iniciatives que tenen grans dosis de dinamisme i compromís per actuar i millorar vers una ciutadania activa, democràtica i solidària.

“Aprendre a l’hort de l’escola” és un projecte social, educatiu i inclusiu. A través d'aquest projecte, una persona amb problemes de salut mental ensenya als alumnes la gestió de l'hort i a l'hora aquests aprenen altres competències bàsiques. Col.labora amb aquest projecte l'Associació de Voluntaris de 'la Caixa' i l'Espai Caixa de Girona. El projecte està en la seva quarta edició. Enguany s'ha hagut d'adaptar a la situació de covid-19. Actualment hi ha 10 escoles que participen en el projecte.  

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de compte